Communie reportage en kaarten

communie-uitnodigingkaart-coen1 kaart-coen2 kaart-coen3

Communie reportage en communiekaarten

 

Voor een grote communie reportage mogen de familieleden van de communiant op de foto in verschillende settings. Van de communiant maak ik ook verschillende foto’s zodat u de beste kan uitkiezen. Omdat ik bij je thuis of op locatie fotografeer maak ik gebruik van je omgeving, zoals hier op de boerderij is de tractor een lievelingsvoorwerp voor de jongens. Het maakt je foto’s persoonlijker en geeft ze meer emotionele waarde voor de toekomst om ernaar terug te kijken. Het ontwerp van de communiekaart (uitnodiging en bedankt kaartje) is gratis als je bij me een reportage boekt. Je betaalt allen de afdrukken. Kijk op tarieven voor meer informatie of neem contact voor een vrijblijvende offerte. Ik heb een portfolio met verschillende ontwerpen waar je kan kiezen. Als je zelf een idee hebt hoe de kaart moet eruit zien, luister ik graag naar je wensen.
Ook als je een korte reportage boekt, krijg je het ontwerp van een kaart gratis. Voor een korte reportage komt allen de communiant op de foto en je kunt uitsluitend kiezen voor een eenvoudige ontwerp.


kaart-coen4

coen-familie2  Coen-tractor coen-tractor2

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: