Foto-wedstrijd Alliance Française

filleperle           filles-football

In 2011 heb ik deelgenomen aan een internationale fotowedstrijd door de Alliance Française georganiseerd. Uit 140 landen hebben fotografen 2 foto’s ingestuurd rondom het thema “20 jaar zijn nu”. In totaal zijn er 1400 uitzendingen geweest. De foto’s moeten iets van de jeugd tonen van het land waar je woont. Ik heb me laten inspireren door de bekende schilderij van Vermeer. Mijn foto werd in januari geëxposeerd (samen met 39 andere foto’s door een vakjury geselecteerd) in het Vuitton Huis voor Cultuur aan de Champs Elysées in Parijs, daarna is de expositie naar de Alliance Française van Parijs verhuisd en nu worden de foto’s bij verschillende Alliance Françaises door de hele wereld geëxposeerd.
Demi (mijn model) bedankt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: