foto op houten plank bedrukt

Tijdens de vakantie doen we helemaal veel foto’s en daarna wat doen we ermee?… Ze blijven meestal op de hardschrijf van de computer. Van jouw leukste vakantiefoto’s kan ik een kunstzinnig object maken door ze op hout te printen. De foto’s krijgen een nostalgische gevoel omdat de houtstructuur zichtbaar blijft. Dat kan trouwens ook met foto’s uit een reportage die je bij me boekt. Leuk voor jezelf of als cadeau voor familie en vrienden! De plank staat mooi, op de muur van de keuken opgehangen. Ik werk samen met een timmerman en de planken zijn op verschillende formaten te bestellen.

familie-boissjaak-plank-5
Foto’s op houten planken door Kidsfoto.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: