fotopainting op sloophout

Een fotopainting bestaat uit verschillende foto’s die bij elkaar worden gecombineerd om een schilderij te creeren. Hier heb ik de foto’s op hout bedrukt. Door een nieuwe druktechniek laten de foto’s de structuur van het hout door. Dromirig, nostalgisch effect gegarandeerd! Ook mogelijk met foto’s van een reportage van jouw kinderen of familie. De lijsten worden op maat gemaakt. Tijdens een gesprek inventariseren we jouw wensen. Voordat ik (en de timmerman) aan de slag gaan, krijg je een vrijblijvende offerte.
macaon-bois

chambre-sloophout

sjaak-plank

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: