fotofeestje, model voor een dag

kidsfoto-breda

Droom je ervan om je een dag topmodel te voelen?  DAN IS DIT JE KANS!
Voor je kinderfeestje wordt je huis (of tuin) een catwalk.

Het begint met de voorpret! Trek je coolste outfit uit de kast of zoek met je vriend(inn)en bij elkaar passende kleding uit (bv wit met spijker of allemaal in dezelfde kleur). Je zou zelfs een thema of dress-code kunnen afspreken (super helden, prinsessen en ridders, flamenco, ballerina). Je kunt je eigen knuffel meenemen, een leuke hoed, maar je kunt ook glitter&glamour aantrekken! Met de make-up en haarstyling kan ik jou en je vriend(inn)en helpen.

Als iedereen klaar voor is begint de reportage. We maken individuele portretten in allerlei leuke poses en een groepsfoto. Het feestje duurt ongeveer 1,5 uur en al die tijd voelt de jarige zich als een echt model! Je mag overal bij kijken, helpen, wat je wilt,de tijd vliegt voorbij! Als een kind voor de camera staat mogen de anderen kijken en applaus geven zoals voor een echte catwalk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: