tijdeloze portretfotografie

fotograaf-Breda-portret

Tijdloze Portretfotografie

Niet een even snel gemaakte foto of een creatief hoogstandje van de welwillende fotograaf waarin je jezelf niet meer herkent, maar een prachtig portret van jou of van jullie waarbij de tijd is genomen om niet alleen het beste maar ook het mooiste in het eindresultaat naar voren te halen.

Als fotograaf neem ik dan ook ruimschoots de tijd voor een fotosessie. Niet even snel gaan zitten met een standaard lichtopstelling, maar maatwerk wat betreft keuze voor de achtergrond, lichtopstelling en pose voor een perfect, creatief maar vooral tijdloos eindproduct.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: