info

Contact
KIDSFOTO- Blandine Pette
Baronielaan 320A Breda
tel: 06 29 036 721
blandineicp@hotmail.com

Ik heb me toegelegd op het fotograferen van kinderen, baby’s en families. Dat vind ik het allerleukste om te doen.  Op deze pagina vertel ik nog iets meer over mezelf. Dan heb je een beter beeld wie er straks langskomt voor de reportage.

Ik woon in Breda en heb een dochter. Ik fotografeer sinds ik 8 jaar oud ben en heb twee kunstopleidingen op HBO-niveau afgerond (in Frankrijk en in Nederland). Naast fotograferen ben ik beeldend kunstenaar en docente.

Voordat ik besloot professioneel te gaan fotograferen, was ik ook werkzaam als textielontwerpster en styliste. Nog steeds ben ik gefascineerd door materiaal, kleur, stijl en ontwerp. Het is terug te zien in mijn foto-paintings als ik foto’s uit mijn reportages met andere foto’s meng. Ik verplaats de kinderen in een droomwereld of sprookjesverhaal. Na 10 jaar heel druk werkzaam in de textiel industrie was ik toe aan een evenwichtiger gezinsleven en heb ik een vak gevonden waar ik mijn passie voor kunst en fotografie met mijn privé leven kan combineren. Zo is KIDSFOTO geboren! Het werk met jonge mensen vind ik heel inspirerend. Als docente ben ik gewend om met kinderen om te gaan.

Vragen? Informatie? Je kunt de formulier invullen en versturen of bellen om voorbeelden van mijn werk in mijn atelier te komen bekijken.
Ik ben ook kunstschilder en op www.vinorel.wordpress.com vind je een overzicht van mijn vinorel.
http://www.fotograaf-info.nl/bdr1010616-KIDSFOTO.html

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s